Fullscreen image

Storytelling platform

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Kenniscentrum voor media cultuur

Beeld en Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Om deze positie verder in te vullen, wil het instituut high-end online verhalen publiceren over de wisselwerking tussen mens, media en maatschappij. Hiermee laten ze zien niet alleen op de hoogte te zijn van media cultuur, maar er zelfs een actieve rol in pakken. De doelgroep is iedereen met een bovengemiddelde interesse in media, variërend van kranten tot vlogs, van televisie tot games en het web. De primaire focus ligt op millennials (18-36).

  • Resultaat TILT is een unieke en vernieuwende verhalensite die is opgebouwd uit cards. Met dit flexibele systeem kunnen custom verhalen worden samengesteld, gebruikmakend van de nieuwste mogelijkheden in media technologie.
  • Bezoek de website beeldengeluid.nl/tilt
Fullscreen image
Verhalen die aansluiten op de mediaconsumptie van vandaag

Millennial proof design

Met de snackable cards maken we verhalen die je ondanks een korte aandachtsspanne toch wilt lezen. De verticale oriëntatie en swipe interactie maken het ideaal voor lezen met één hand. Een visuele taal en sterke nadruk op aantrekkelijk beelden maakt de ‘instagram worthy’ verhalen website onweerstaanbaar voor deze generatie.

Diverse en interactieve content

De verhalen komen op de cards tot leven met slimme combinaties van video, audio, vitale tekst, fotografie, interactieve polls en vragen.

Lezen op jouw manier

Als je ondanks het snackable format toch net even geen tijd hebt kun je een kortere variant kiezen of een verhaal ‘snoozen’ door jezelf een reminder te sturen.

split image

Ieder verhaal een eigen look & feel

Fullscreen image