CREËER EEN TRANSITIE DIE PAST BIJ JE MISSIE EN VISIE

DOOR helpt kunst- en cultuurorganisaties toekomstgericht te maken met nieuwe presentatievormen, digital storytelling en experience design.

DOOR biedt unieke, innemende bezoekerservaringen. Online en offline. We plaatsen de bezoeker in het midden van het verhaal. Zo zorgen we ervoor dat bestaande bezoekers vaker komen en nieuwe bezoekers je museum, theater of festival ontdekken.

DOOR laat de geboden cultuurbeleving van haar opdrachtgevers op een relevante en levendige wijze aansluiten op snel veranderende wensen en verwachtingen van bezoekers.  We creëren eigentijdse cultuurbeleving die ervoor zorgen dat nu en in de toekomst het publiek -letterlijk- verbonden blijft met je instelling.

DOOR BIEDT VERRASSENDE EN PERSOONLIJKE CULTUURERVARINGEN

DOOR biedt toegang tot nieuwe presentatievormen waar de scheidslijn tussen digitale en real life ervaring is verdwenen. We creëren narratieve werelden waarin je bezoekers een actieve rol spelen. Via interfaces en interactieve ruimtes is het publiek onderdeel van tentoonstelling, voorstelling of festival.

Deze ‘real virtuality’ biedt ongekende mogelijkheden om verhalen op persoonlijke en indringende wijze te vertellen. Wij geloven dat je met het samenspel tussen nieuwe technologische ontwikkelingen en innovatieve storytelling je organisatie toegankelijker, uitdagender en meer servicegericht maakt.

We maken onvergetelijke totaalervaringen die je bezoekers willen delen en herbeleven. Dit resulteert in betere betrokkenheid, zichtbaarheid en hogere bezoekersaantallen.

Hoe wij werken

WIJ ZOEKEN EN CREËREN ‘TOUCHPOINTS’

Unlock the DOOR en profiteer van de kansen die het grensgebied tussen online en offline wereld biedt. In inspirerende sessies gaan we samen op zoek naar nieuwe inzichten om je ambitie, waarden en doelstellingen aan te laten sluiten op wensen van bestaand en nieuw publiek. Op basis van de inzichten ontwikkelen we concepten en prototypes die de bezoekerservaringen verlengen, verrijken en versterken met digital stories, interactieve content en tools.

SLIMME CONNECTIES

In deze verhaalwerelden maken we slimme en duurzame connecties met databases, persoonlijke profielen en ticketing systemen. Vervolgens ontwerpen en realiseren we de beste oplossingen als online platforms, dashboards, social media campagnes, apps, interactieve documentaires en/of interactieve ruimtes.

EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN

DOOR besteed veel aandacht aan het monitoren van resultaten. Met handige dashboards meten we continu de van tevoren opgestelde gekwalificeerde doelstellingen: kaartverkoop (conversie), web- en app statistieken, social media bereik (engagement) en meer. Unlock the DOOR en stap in de toekomst van ‘Cultural Experiences’.